Sikker online bestilling

Vi tager beskyttelsen af din identitet og personlige oplysninger om dine kortoplysninger meget alvorligt.

Vores login-, konto- og checkoutsider er hostet på en dedikeret sikker server og er beskyttet af et SSL-certifikat. Det betyder, at dit navn og adresseoplysninger krypteres, når det sendes til os.

Det betyder, at dine oplysninger er sikre og ikke kan opsnappes af en tredjepart.

Når du kommer til kassen, vil du se en hængelås i adresselinjen i din browser. Hængelåsen er en universel måde at fortælle dig, at det websted, du er på, er sikkert, og at dine detaljer bliver holdt sikre.

Dine kreditkortoplysninger registreres ikke af vores websted, da betalingsoplysningerne sendes direkte via et sikkert link til PayPal, betalingsgatewayen.

   
 

PayPal

PayPal skjuler dine finansielle detaljer, så du ikke behøver at dele dem online. Vi beskytter også dine indkøb, så hvis der er et problem, kan du få pengene tilbage. Vores Handelsbetingelser gælder

PayPal giver dig mulighed for at betale med et par nemme klik. Ingen besvær med at hente din pung eller taste dine kortoplysninger ind i forskellige websteder. Alt du behøver er din e-mail-adresse for en hurtig og nem betaling.

Hvis du ikke har en PayPal-konto, kan du også bruge denne gateway til at betale med alle større kredit- og betalingskort - undtagen American Express.


 

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.