PRESTANDA  |  PRESTANDA  |  TRIATHLON  |  SWIMRUN  |  ÖPPET VATTEN  |  LÆR AT SVØ  |  GYM | SNORKELING | ANSIGTSMASKER

Persondata og privatlivets fred er følsomme emner, og derfor har vi altid har taget opgaverne omkring databehandling og databeskyttelse ekstremt alvorligt. Vi gennemgår hele tiden de måder, hvorpå vi behandler dine personlige data, både internt og i samarbejde med tredjeparter, som f.eks. Betalingsgateway-udbydere. Vi håber, at oplysningerne i vores program for privatlivets fred sikrer dig, at vi tager alle forholdsregler for at beskytte dine data og respekterer dit privatliv til enhver tid. Men hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte os via e-mail gdpr@proswimwear.co.uk

Brug venligst nedenstående links til at navigere til hvert afsnit af denne privatlivspolitik:Brug venligst nedenstående links til at navigere til hvert afsnit af denne privatlivspolitik:

  1. Online Security Tips
  2. Hvordan og hvorfor bruger vi dine data
  3. Typer af data vi indsamler
  4. Dine personlige valg
  5. Dine personlige rettigheders
  6. Datasikkerhed
  7. Data opbevaring
  8. Vores tredjeparts dataprocessorer
  9. Tredjeparts dataprocessorer liste
  10. Vores Fulfillment Partner
  11. Ændringer i denne privatlivspolitik


Online Security Tips

Vi tager dine data seriøst, og vi er sikre på, at du også gør det, men her er nogle tips, du kan bruge til at forbedre din personlige datasikkerhed

  • Aktivér privat browsing i din webbrowser. Dette giver dig mulighed for at surfe på internettet uden at efterlade et spor af historie, adgangskoder, cookies og andre forskellige datatyper.

  • Se efter hængelåsikonet og https: // elementet i starten af web-adressen, når du surfer og handler online. Dette indikerer, at hjemmesiden er sikker og træffer foranstaltninger for at kryptere dine personlige data.

  • Vær forsigtig, når du klikker på links og vær opmærksom på ikke at afsløre personlige oplysninger for at få 'gratis' tilbud eller at gå ind i quizzer.
  • Aktivér automatiske opdateringer for at holde software opdateret med de nyeste sikkerhedsrettelser.

  • Brug en firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger som anti-virusbeskyttelse på tværs af alle dine enheder.

  • Vær kreativ og brug komplekse adgangskoder og ændre dem straks, hvis du har mistanke om, at din sikkerhed er blevet kompromitteret.

  • Gør dig selv opmærksom på de nyeste online svindel.

  • Brug en sikker webbrowser som Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.
  • Overvej at slukke for funktioner som "autofyld" for formularer og websider. Et alternativ er at bruge en sikkert adgangskode-software.
  • Sluk "cookies" for at forbedre privatlivsbeskyttelsen, men vær opmærksom på, at dette kan have en dramatisk indvirkning på kvaliteten og funktionaliteten på mange websites.
  • Brug et VPN eller Virtual Private Network til at kryptere din forbindelse til internettet samt maskere din placering. Dette kan have stor indflydelse på din evne til at bruge nogle hjemmesider som online banking.
  • Brug ikke usikrede WI-FI-netværker, som almindeligvis findes i hoteller, lufthavne og restauranter.

  • Download kun software fra betroede kilder.
  • Aktivér to-trins autentificering, når det er muligt. Websteder som Google og Facebook tilbyder nu dette sikkerhedsnet for dine konti hos dem.


Hvordan og hvorfor bruger vi dine data

Databeskyttelseslovgivningen betyder, at vi kun kan bruge dine data af visse grunde og hvor vi har et retsgrundlag; enten ved samtykke, kontrakt eller legitim interesse for at gøre det. Hvordan og hvorfor vi burger dine data:

For at behandle din købsordre

Så vi kan sende dig en bekræftelse af din ordre og eventuelle sporingsoplysninger.

Kundesupport

For at hjælpe med at løse eventuelle problemer, du måtte have via vores live chat support, telefon eller e-mail.

Marketing formål

Med dit samtykke sender vi e-mails om nye produkter og tilbud, der kan være af interesse for dig.

Forbedre din indkøbsoplevelse

For at gøre dit besøg hos ProSwimwear mere personligt og relevant for dig indsamler og analyserer vi data, nogle gange ved hjælp af tredjeparts applikationer.

Vi sælger ikke data

Vi respekterer dit privatliv og den tillid, du har lagt i os som værger for dine personlige data. Vi gør det ikke og vil aldrig; sælge, leje, lease eller give bort dine data eller personlige oplysninger til tredjepart, undtagen hvor du har givet os tilladelse til det, eller hvis loven kræver det.


Hvad betyder hver af disse for et retsgrundlag?

Samtykke

Definition:Du har givet klart samtykke til ProSwimwear til at behandle dine personlige data til et bestemt formål.

Hvordan får du mit samtykke

Når du giver os personlige oplysninger for at gennemføre en transaktion, bekræfter dit kreditkort, bestiller noget, arrangerer levering eller returnerer et køb, mener vi, at du samtykker i at indsamle den og kun bruge den af til en specifik grund.?

Hvis vi beder om dine personlige oplysninger af en anden grund, som f.eks. markedsføring, vil vi enten bede dig direkte om dit udtrykte samtykke eller give dig mulighed for at sige nej.

Hvordan trækker jeg mit samtykke fra?

Hvis du tidligere har givet samtykke til ProSwimwear til at behandle dine data, men nu har ændret din mening, kan du til enhver tid tilbagekalde dette samtykke ved at sende e-mail til gdpr@proswimwear.co.uk eller ved at skrive til os på følgende adresse: Proswimwear Ltd, Unit 1 Plum Lane, Dunwear, Bridgwater, UK, TA6 5HL.

Bemærk: Hvis du trækker dit samtykke tilbage, og hvis vi ikke har et andet retsgrundlag for behandling af dine oplysninger, stopper vi med at behandle dine personlige data. Hvis vi har et andet retsgrundlag for at behandle dine oplysninger, så kan vi fortsætte med at gøre det underlagt dine juridiske rettigheder.

Kontrakt

Definition: Behandling af dine data er nødvendig for en kontrakt, du har med os, eller fordi vi har bedt dig om at tage specifikke trin, inden du går ind i kontrakten.

Legitim interesse

Definition: Behandling af dine data er nødvendig for ProSwimwear legitime interesser eller en tredjepart, der anses for at være:

  • - Forbedre datasikkerhed.
  • - Levering, udvikling og forbedring af den service, der tilbydes af ProSwimwear.
  • - Gør det muligt for os at forbedre, tilpasse eller ændre tjenesten, der tilbydes af ProSwimwear.
  • - Få indsigt i din computer adfærd, når du er surfet til vores hjemmeside, or når du er på vores side
  • - Afgøre, om marketingkampagner er effektive.


Typer af Data vi Indsamler

Nogle gange giver du os data, til tider indsamles data om dig automatisk, men der er også elementer af personlige data, som vi ikke indsamler.

Data vi indsamler

Data, der identificerer dig

Din IP-adresse, browser type og version, tidszone, geolocation for at identificere, hvor du er placeret, enhedstype.

Data om, hvordan du bruger ProSwimwear Website

Hvordan du navigerer til ProSwimwear-webstedet og de webadressestier, du følger, når du er på hjemmesiden, hvilke sider du har set, og hvor længe du bliver på disse sider sammen med andre website ydelsesstatistikker, og konverteringsdata.

Noget af denne aktivitet spores ved hjælp af 'Cookies'. Medmindre du justerer dine browserindstillinger for at afvise cookies, vil vi og udvalgte tredjeparter udstede cookies, når du interagerer med ProSwimwear. Disse kan være 'session' cookies, hvilket betyder at de sletter sig selv, når du forlader ProSwimwear eller 'persisterende' cookies, som ikke sletter sig selv og hjælper os med at genkende dig, når du vender tilbage, så vi kan levere en skræddersyet service.

For mere information om vores Cookie Policy, besøg venligst  denne side.

Ordreinformation

Tid og dato for køb, købte produkter, ordre værdi.

Data, du giver os

Kontaktoplysninger

Dit navn, leveringsadresse, telefonnummer og e-mailadresse.

Økonomiske oplysninger

Dine kredit- / betalingskortoplysninger, PayPal eller Amazon betalingsoplysninger og faktureringsadresse. Vi er fuldt PCI-kompatible, og som sådan lagres ingen af disse data af os, og enhver dataoverførsel til tredjeparts betalingsprocessorer er fuldt krypteret.

For at beskytte dine personlige oplysninger træffer vi rimelige forholdsregler og følger industriens bedste praksis for at sikre, at det ikke er uhensigtsmæssigt tabt, misbrugt, givet adgang til, afsløret, ændret eller ødelagt

Hvis du giver os dine kreditkortoplysninger, krypteres oplysningerne ved hjælp af Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og gemmes med AES-256-kryptering. Selvom ingen overførselsmetode via internettet eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi alle PCI-DSS krav og implementerer yderligere generelt accepterede industristandarder.

Data vi ikke indsamler

Følsomme personlige data

Vi indsamler ikke følsomme personoplysninger som race eller etnisk oprindelse, politiske holdninger, religiøse overbevisninger, sundhedsdata osv. Vi bruger heller ikke profileringsværktøjer til at indsamle sådanne oplysninger.

Børns data

Selvom vi erkender, at børn kan få adgang til ProSwimwear-hjemmesiden, markedsfører vi ikke vores produkter aktivt til børn eller indsamler bevidst personlige oplysninger fra børn. Hvis du har nogen bekymringer angående dette, så kontakt venligst gdpr@proswimwear.co.uk


Dine valg m.h.t. personlige data

Vi har detaljerede måder, hvorpå du kan vælge ikke at dele dine personlige data med os, men vær opmærksom på, at brugen af disse metoder kan have en negativ indvirkning på din browsing og indkøbsoplevelse på ProSwimwear website (erne) og kan også påvirke din evne at foretage et køb.

At ikke give os personlige oplysninger

Vær opmærksom på, at denne mulighed betyder, at vi ikke kan behandle transaktioner, men du kan stadig kigge på ProSwimwear-webstedet.

Sådan slås cookies fra

Du kan ændre indstillingerne i din webbrowser for at slukke / blokere cookies. Du kan også slette eventuelle cookies, der for øjeblikket er gemt via dine browserindstillinger.

Du kan læse vores fulde Cookie Policy på denne side

At anmode om, at dine data ikke anvendes til markedsføringsformål

Før vi bruger dine data til markedsføringsformål, bliver du bedt om at give samtykke ved aktivt at tjekke en 'opt in' boks. Du kan vælge at fravælge markedsføringskommunikation ved at klikke på linket "unsubscribe" nederst på e-mailen eller ved at sende en mail til gdpr@proswimwear.co.uk. giv den e-mailadresse, som du ønsker skal fjernes fra ProSwimwear mailinglisten.


Dine personlige rettigheder

Du kan til enhver tid udøve dine rettigheder ved at sende os en mail til gdpr@proswimwear.co.uk

Du har ret til: Få adgang til oplysninger, vi har om dig.

Dette omfatter

  • De kategorier af data, vi behandler
  • Formålet med det data, vi behandler
  • De kategorier af tredjeparter, som data kan blive videregivet til
  • Hvor længe dataene vil blive lagret og de kriterier, der bruges til at bestemme denne periode

Vi vil give svar på eventuelle informationsanmodninger inden for en måned efter, at anmodningerne er fremsat.

Du har ret til: Få os til at rette eventuelle unøjagtige personoplysninger om dig.

Venligst e-mail gdpr@proswimwear.co.uk med alle oplysninger om de unøjagtige data og detaljer om eventuelle rettelser, du ønsker at gøre.

Du har ret til: Port dine data til en anden tjeneste.

Ved modtagelse af denne anmodning vil vi give en kopi af dine data i et CSV-format, som du derefter kan levere til en anden tjeneste.

Du har ret til: Bliv “glemt” af ProSwimwear.

Du kan bede os om at slette alle personlige oplysninger, vi har om dig, så længe det ikke længere er et lovligt krav eller nødvendigt for os at holde dataene med henblik på dit brug af ProSwimwear-webstedet.

Du har ret til: Indgive en klage over vores brug af dine data.

Vi er altid glade for straks at løse eventuelle bekymringer vedrørende brugen af personoplysninger, men hvis vi ikke formår det, kan du kontakte informationskommissærens kontor ved hjælp af detaljerne på deres hjemmeside www.ico.org.uk

Du har ret til: Klag til os, over brug af din data til at træffe automatiske beslutninger.

Vi må bruge data til at give dig en mere personlig oplevelse og mere relevant information, når du besøger webstedet eller på vores marketingkommunikation.


Datasikkerhed

Hvor sikre er de data, vi indsamler

På trods af alle de forholdsregler, vi tager, og de sikkerhedsforanstaltninger, vi har på plads, uanset om de er fysiske, elektroniske eller ledelsesmæssige, er alle data, du giver, på egen risiko. Desværre kan ingen dataoverførsel garanteres at være 100% sikker.

Du er ansvarlig for dit brugernavn og din adgangskode. Du skal gøre alt for at holde dem sikre og aldrig oplyse dem til nogen anden.

Hvis du mener, at dit privatliv er blevet kompromitteret, bedes du kontakte os på gdpr@proswimwear.co.uk


Data opbevaring

Hvor er din data gemt

Dataene vi indsamler behandles på vores kontor i Bridgwater, Somerset (Storbritannien) og i alle databehandlingsfaciliteter, der drives af tredjeparter, der er identificeret i denne privatlivspolitik.

Ved at indsende dine personlige oplysninger accepterer du denne overførsel, opbevaring eller behandling af os. Hvis vi overfører eller gemmer dine oplysninger uden for EØS på denne måde, vil vi tage skridt til at sikre, at dine personlige oplysninger fortsat er beskyttet som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Hvor lang tid er dine data gemt?

Vi vil holde data, så længe det er juridisk påkrævet eller nødvendigt for os at holde dataene med henblik på din brug af ProSwimwear website (erne).


Vores tredjeparts dataprocessore

Når du navigerer til / fra ProSwimwear-webstedet og i behandlingen af din ordre, kan vi blive pålagt at videregive aspekter af din data til tredjeparter, som alle er anført nedenfor, og som vi alle har revideret for at sikre, at de er GDPR-kompatible.

Generelt vil de tredjepartsleverandører, som vi bruger, kun indsamle, bruge og videregive dine oplysninger i det omfang det er nødvendigt for, at de kan udføre de tjenester, de leverer til os.

Visse tredjepartsudbydere, som f.eks. betalingsgateways og andre betalingstransaktionsprocessorer, har dog deres egne privatlivspolitik med hensyn til de oplysninger, vi skal levere til dem for dine betalingssrelaterede transaktioner.

For disse udbydere anbefaler vi, at du læser deres privatlivspolitikker, så du kan forstå, hvordan dine personlige oplysninger håndteres af disse udbydere.

Husk især, at visse udbydere kan være placeret i eller have faciliteter, der er placeret i en anden jurisdiktion end enten dig eller os. Hvis du vælger at fortsætte med en transaktion, der involverer en tredjeparts tjenesteudbyder, kan dine oplysninger blive underlagt lovgivningen i den jurisdiktion (er), hvor den pågældende tjenesteyder eller dens faciliteter er placeret.

Hvis du f.eks. befinder dig i Canada, og din transaktion behandles af en betalingsgateway i USA, kan dine personlige oplysninger, der bruges til at gennemføre denne transaktion, være underlagt offentliggørelse i henhold til amerikansk lovgivning, herunder Patriot Act.

Når du har forladt vores butiks hjemmeside eller er omdirigeret til et tredjepartswebsted eller -program, er du ikke længere omfattet af denne fortrolighedspolitik eller vores hjemmesides servicevilkår.

Hvis du har nogen bekymringer vedrørende denne liste eller ønsker at finde ud af mere om, hvordan data behandles på vores vegne af disse tredjeparter, så send venligst en e-mail til gdpr@proswimwear.co.uk

En liste over vores tredjeparts dataprocessorer

PayPal Payment Gateway https://www.paypal.com/en/webapps/mpp/ua/privacy-full
Barclays Payment Gateway https://www.barclaycard.co.uk/business/security
Amazon Payment Gateway https://pay.amazon.com/uk/help/201751600.
Global-e Payment Gateway https://www.global-e.com/privacy/
Amazon Payment Gateway https://pay.amazon.com/uk/help/201754760
Ebay Payment Gateway https://www.ebayinc.com/our-company/privacy-center/gdpr/
DX3 Webs Infastructure https://dx3webs.com/customer-services/privacy-gdpr.html
Edmonds Commerce Infastructure  
Sage Infastructure http://www.sage.com/company/gdpr
Pingdom Infastructure https://www.solarwinds.com/legal/privacy
Boostmyshop Infastructure https://www.boostmyshop.co.uk/legal/privacy-policy.pdf
Aheadworks Infastructure https://ecommerce.aheadworks.com/privacy-policy/
Xtento Infastructure https://magento.com/legal/terms/privacy
Datalink Infastructure https://www.holbi.co.uk/privacy-policy
Channel Unity Infastructure https://www.channelunity.com/privacy-policy/
Sell on Marketplaces Infastructure  
Royal Mail Infastructure https://www.royalmail.com/privacy-notice
DHL Infastructure http://www.dhl.com/en/legal.html#privacy
Google Infastructure https://privacy.google.com/businesses/compliance/#?modal_active=none
Marcaria Infastructure https://www.marcaria.com/ws/en/about-us#Security
Reg123 Infastructure https://www.123-reg.co.uk/terms/privacy.shtml
Just Uno Infastructure https://www.justuno.com/legal/gdpr-compliance.html
Godaddy Infastructure https://uk.godaddy.com/help/how-we-use-your-data-27880
Trusted Shops Communication https://www.trustedshops.co.uk/imprint/
Spark Post Communication http://www.sparkpost.com/gdpr/
Campaign Monitor Marketing https://www.campaignmonitor.com/trust/gdpr-compliance/
Pinterest Marketing / Communication https://policy.pinterest.com/en-gb/privacy-policy
VK Marketing / Communication https://vk.com/privacy
Youtube Marketing / Communication https://policies.google.com/privacy?hl=en-GB#enforcement
Facebook Marketing / Communication https://en-gb.facebook.com/business/gdpr
Instagram Marketing / Communication https://help.instagram.com/2000935033561463


Vores Fulfillment Partner

Our international sales facilitation and fulfilment partner is Globale U.K. Limited (“Global-e”), a company registered in England and Wales (company registration number 08632376).

You can contact Global-e at service@global-e.com or send them a letter to 45 Leather Lane, London EC1N 7TJ, United Kingdom.

If you purchase products from this website, your personal data will be collected and used by Global-e for the purposes of fulfilling your order and delivering products to you. This policy only relates to the use of your data by ProSwimwear. Please refer to the privacy policy of Global-e for further details on how your personal data will be used by them.

When contacting Global-e, please remember to quote your name and contact details along with any ProSwimwear order number.


Changes To This Privacy Policy

We reserve the right to modify this privacy policy at any time, so please take the time to review it frequently.

Changes and clarifications will take effect immediately upon their posting on the website. If we make material changes to this policy, we will notify you here that it has been updated, so that you are aware of what information we collect, how we use it, and under what circumstances, if any, we use and/or disclose it.

© 2020 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.